Canapès
Pasta de full:
o Cargoles de Brandada de bacallà
o Cargoles de Mousse d’escalivada
o Caramels de crema de formatge blau
o Caramels de Frankfurt amb ceba
o Croissants de tonyina
o Delícies de sobrassada
o Ulleres d’olivada
Espirals de Truita caramel·litzats:
o Pernil dolç i formatge
o Espinacs, formatge i pinyons
Pa de pessic:
o Braç de formatge camembert i codony
o Braç de Melmelada de “piquillo”i
formatge fresc
Rotlles:
o
Pa de
motlle amb salmó i crema de formatge fines herbes
o
Pa de
motlle amb saltejat de bolets
Vasets:
o
Mousse de foie amb compota de poma
o
Crema de formatges amb melmelada de
tomàquet
o
Guacamole amb iogurt
Piruletes
i pop’s:
o
Piruletes de formatge parmesà i
orenga
o
Pop’s de formatge i fruits secs
Tartaletes:
o
Gratinat de porros amb formatge i
nous
o
De carn de caneló i beixamel
o
Mousse d’albergínia amb formatge
brie i ceba caramel·litzada
o
De paté mariner
Llesquetes:
o
De melmelada de figa i foie
o
De “txaca”
o
De formatge de cabra amb sobrassada
i mel
o
D’escalivada i anxova
Coques
i Mini Hamburgueses:
o
Coca amb all i oli i llonganissa
o
Coca de pernil dolç amb gambes i
formatge havarti
o
Coca amb tomàquet, nous i formatge d’ovella
Mas Farró
o
Mini hamburguesa amb ceba caramel·litzada
i formatge
o
Mini hamburguesa de xampinyó i crema
de bolets
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada